• 📱SMARTPHONE CASH FORMULE

Affiliate Marketing Beginnen

Affiliate marketing stelt u in staat een commissie te verdienen door producten van andere bedrijven te promoten.

De affiliate is een wederverkoper die een commissie verdient voor elk product dat hij weet te verkopen, een beetje zoals dat gebeurt bij offline wederverkopers, d.w.z. huis-aan-huisverkopers of wederverkopers in call centers. Ik weet het, het klinkt niet erg aantrekkelijk, maar geloof me, online is het heel anders.

Er zijn 3 partijen betrokken bij deze markt.

 1. De adverteerder, d.w.z. degene die de advertentie levert
 2. De uitgever, d.w.z. degene die de advertentie promoot
 3. De consument of de eindgebruiker

Het mooie van affiliaties is dat iedereen er uiteindelijk beter van wordt!

 • Je bent gelukkig omdat je je commissie verdiend hebt
 • Het bedrijf is blij omdat het een verkoop heeft gedaan of een nieuw contact heeft gekregen
 • De gebruiker is blij omdat hij dankzij jou gevonden heeft wat hij zocht

Affiliate marketing is niet alleen het promoten en verkopen van producten die door anderen zijn gemaakt, maar u kunt ook uw eigen product in affiliatie brengen.

Laat me het uitleggen:

Als u bijvoorbeeld een info-product, zoals een videocursus, hebt gemaakt, kunt u besluiten om het te delen op een affiliate netwerk en anderen toe te staan het te verkopen in ruil voor een commissie. Dit is ook waar het bij affiliate marketing om gaat.

Maak je geen zorgen, je zult alles begrijpen als je verder leest.

Deze baan is in feite verdeeld in 2 delen:

 • De handelaar of de persoon die het product maakt
 • De affiliate of de persoon die het product zal promoten

De handelaar biedt een product aan om te verkopen via zijn site of via een affiliate netwerk (we zullen later zien wat dat is) dat een link genereert die eindigt met een referentie (ref="affiliate code").

Die verwijzing betekent dat elke gebruiker die via die link op de website van de handelaar gaat surfen, dat doet namens de affiliate, die een commissie verdient op elke aankoop/actie.

Het enige wat de uitgever zal moeten doen, is die link met alle hem ter beschikking staande middelen promoten.

Op papier is het allemaal heel eenvoudig, in de praktijk is het dat iets minder, want zonder relevante verkeersbronnen zal het moeilijk zijn om na verloop van tijd aanzienlijke commissies binnen te halen, maar maak je geen zorgen, in deze gids laat ik je alles zien wat je nodig hebt.

De mogelijke verkeersbronnen zijn verschillend en we zullen ze dadelijk zien, maar eerst wil ik uitleggen waarom beginnen met affiliate marketing een geweldig idee kan zijn.

4 Redenen om aan Affiliate Marketing te doen

Om beter te begrijpen wat affiliate marketing is en hoe het werkt, laten we proberen alle voordelen van deze fantastische wereld te onderzoeken.

Affiliaties zijn een geweldige manier om online geld te verdienen, zowel voor degenen die net beginnen als voor degenen die al experts zijn op dit gebied.

Hier volgt een korte lijst van de belangrijkste redenen waarom:

1. Aan de slag gaan is eenvoudig

Als affiliate hoef je niets te creëren, je hoeft alleen maar een bestaand product te verkopen, dit bespaart je een hoop tijd en geld.

Het is heel eenvoudig om als affiliate aan de slag te gaan: meld u aan bij het affiliate programma van het product dat u wilt promoten, en ontvang de identificatielink van uw account, die via cookies alle bewegingen van de gebruiker zal volgen.

In principe:

 • Je hoeft geen tijd en geld te besteden om een product te maken
 • U hoeft geen fysieke producten te kopen, laat staan een magazijn te hebben om ze in op te slaan
 • U hoeft geen eCommerce en eventuele betalingen te beheren
 • U hoeft zich niet bezig te houden met klantenondersteuning

In principe zal uw enige taak zijn om kwaliteitsvol verkeer naar de landingspagina van het product te brengen, zodat de gebruiker overgaat tot conversie.

Via affiliatie kunt u commissies tot 70% verdienen, dit hangt af van het type product en netwerk.

2. Gemakkelijk te kweken

Aangezien u geen eigen product hoeft te maken om te verkopen, is het heel gemakkelijk om verschillende oplossingen te testen en de oplossing te vinden die het beste voor u werkt.

Bovendien kunt u meerdere campagnes tegelijk voeren en al uw energie steken in promotie.

3. Er zijn geen toegangsbeperkingen

Er zijn geen voorafgaande ervaring of vaardigheden vereist om op dit gebied aan de slag te gaan.

Natuurlijk, een ervaren webdesigner of webmarketeer zijn zal je zeker een groot voordeel geven ten opzichte van je concurrenten, maar ik kan je garanderen dat veel succesvolle affiliate marketeers vanaf nul zijn begonnen, het enige wat je nodig hebt is veel inzet en doorzettingsvermogen.

U zult leren hoe u uw campagnes op het terrein kunt optimaliseren. In het begin zult u zeker niet de gewenste resultaten bereiken, maar met elke fout zult u zich meer bewust worden van het juiste pad dat u moet volgen.

De enige vaardigheden die nodig zijn om te beginnen zijn:

 • Basis computer- en internetgebruik
 • Vastberadenheid en doorzettingsvermogen
 • Vermogen om te leren
 • Geduld... veel geduld

4. Minimale initiële kosten

Een van de grootste voordelen van affiliate marketing zijn de startkosten. U hebt geen grote som geld nodig om te beginnen.

In principe heb je ongeveer 10 euro nodig voor een domein en 50 euro voor webruimte of software. Ik raad meestal FunnelCockpit aan.

Paradoxaal genoeg kunt u aan affiliate marketing doen zelfs zonder een website, gewoon door gebruik te maken van sociale media en met de strategieën die worden uitgelegd in Smartphone Cash Formule, kunt u beginnen zonder een 1€.

OVER DE AUTEUR

Autor

Alessio Parrino

Alessio Parrino is een expert in online marketing en heeft reeds talrijke projecten opgebouwd waarin hij zijn kennis heeft bewezen. In deze blog kunt u meer te weten komen over zijn expertise.

Hoe ik erin slaagde geld te verdienen met de smartphone...

...en hoe je mijn strategieën uit mijn e-Book kunt kopiëren!

Snel geld verdienen met je telefoon

© Smartphone-Cash-Formule