• 📱SMARTPHONE CASH FORMULE

Snel geld verdienen

Tegenwoordig zijn er veel manieren om online geld te verdienen: sommige zijn heel eenvoudig en snel, ook al zijn ze niet erg winstgevend, terwijl andere meer tijd en enige basiskennis vereisen, maar met al deze manieren kun je geld verdienen en je kunt het op elk moment van de dag doen.Snel geld verdienen

Om snel geld te verdienen vanuit huis is het niet belangrijk om een CV te hebben, er zijn geen leeftijds- of tijdslimieten: het enige wat u nodig heeft is een computer en een internetverbinding.

Laten we dus eens kijken hoeveel u op Internet kunt verdienen door van thuis uit te werken, wat de moeite waard is om te doen en vooral, hoe u het moet doen.

Laten we beginnen met een onderscheid te maken: op internet kunnen we kleine baantjes vinden, zoals betaalde enquêtes, waarmee we onmiddellijk kunnen verdienen door weinig tijd te besteden aan onze nieuwe bezigheid: op die manier kunnen we 300 euro per maand verdienen met slechts 1-2 uur per dag.

Of we maken een website, gebruiken Facebook, Youtube of andere sociale netwerken, maar in dat geval is ons werk gericht op een middellange of lange termijn met zeer hoge economische resultaten: alles wat we nodig hebben is een beetje verbeelding en een snufje geluk, maar soms is het genoeg om het juiste te doen om ons voor het leven te vestigen.

Er zijn ook vele andere online banen waarvoor je alleen basiskennis, een beetje tijd en de wil om mee te doen nodig hebt: je kunt artikelen voor het web schrijven, je geluk beproeven op goksites, de financiële wereld van virtuele valuta betreden, een echte online winkel opzetten of tweedehands goederen verkopen, je begeven in de wereld van digitale marketing en vele andere beroepen die meer of minder winstgevend zijn. Hier zijn 25 manieren om online geld te verdienen:

Snel geld verdienen online - 19 methodes

1. Betaalde enquêtes

Betaalde enquêtes zijn al lange tijd een online business.

Er zijn al tientallen jaren bedrijven die consumentenenquêtes houden en die nu het zwaartepunt van hun activiteiten hebben verlegd naar het internet.

In principe zijn dit bedrijven die enquêtes aanbieden op het internet, meestal in opdracht van grote bedrijven: marktonderzoek gericht op consumenten om hun smaak en voorkeuren en de gewoonten van gewone mensen te weten te komen.

Daarom is het niet nodig om over speciale vaardigheden te beschikken, integendeel: het is voldoende om boodschappen te doen, televisie te kijken, soms een gezin te hebben, een gewoon leven te leiden, kortom, om deel te kunnen nemen aan betaalde enquêtes en thuis met uw computer geld te verdienen.

We kunnen voor verschillende betaalde enquêtebedrijven werken, typ het woord maar in op een willekeurige zoekmachine om het bedrijf te vinden dat ons vertrouwen inboezemt of, nog beter, laten we vertrouwen op de lijst met top enquêtebedrijven die op deze site wordt voorgesteld.

Op dit punt is het nodig dat we ons registreren bij het onlineportaal en een zeer kort formulier invullen met onze persoonlijke gegevens, waarbij we een paar vragen beantwoorden over onze gewoonten en onze levensstijl.

De enquêtesite zal ons dan, meestal per e-mail, uitnodigen om deel te nemen aan de vragenlijsten die ons het beste uitkomen.

Niets is nu eenvoudiger dan de vragenlijst te openen en de vragen te beantwoorden om onmiddellijk online geld te verdienen.

Maar hoeveel geld? Bij betaalde online enquêtes varieert het inkomen van portaal tot portaal, maar het hangt af van het aantal vragen en antwoorden dat we hebben ingevuld: gemiddeld hebben we het over bedragen tussen de 1 en 3 euro voor een opdracht die ons 5 tot 20 minuten kost.

Geen moeite en geen specifieke kennis, alles wat we nodig hebben is een computer en een internetverbinding, we kennen de antwoorden al.

Het kan een leuke bezigheid worden waaraan we elke dag een uur of twee van onze tijd kunnen besteden, zodat we aan het eind van de maand een beetje extra geld overhouden van een paar honderd euro.

2. Een blog maken

Het lijkt iets moeilijks om te doen dat specifieke technische kennis vereist, en dat was het vroeger ook, maar tegenwoordig ligt het maken van een blog of een website binnen ieders bereik: er zijn geen speciale vaardigheden nodig, alleen een idee en dat is het. Laten we eens kijken hoe het werkt.

Laten we beginnen met te zeggen dat het creëren van een blog om geld te verdienen vanuit huis een activiteit is waarbij we een tijdje zullen moeten wachten voor we concrete resultaten zien: afhankelijk van het succes van onze blog, hebben we het over weken, maanden of zelfs jaren.

Een blog kan geld opleveren door middel van reclame, affiliate marketing of door de verkoop van infoproducten. De meeste marketeers zeggen dat affiliate marketing het meest kosteneffectief is, omdat je in vergelijking met de andere twee opties met minder views een hoger rendement behaalt.

Maar wat is affiliate marketing? Het is gewoon een systeem waarbij de affiliate (in dit geval wij) de producten van bedrijven aanbeveelt en verkoopt door op zijn blog een link te plaatsen naar de e-commerce site van het bedrijf. Dankzij een link tracking systeem ontvangt deze affiliate automatisch een percentage (gemiddeld 10% voor fysieke producten en tot 90% voor digitale producten) voor elke verkoop die via zijn blog tot stand komt.

Als u meer wilt weten over hoe u digitale producten kunt verkopen en online geld kunt verdienen, bezoek dan mijn homepage door hier te klikken.

Als je al een blog hebt, hoef je je alleen maar aan te melden bij affiliate netwerken zoals Tradedoubler of Tradetracker om producten en aanbiedingen te vinden om te adverteren. Als we er nog geen hebben, kunnen we die gemakkelijk creëren in een van de vele platforms die er bestaan.

Er zijn verschillende online portaalsites voor het maken van websites, die zeer gemakkelijk te gebruiken zijn: de bekendste is Wix. Laten we eens kijken hoe het werkt en waarom het de moeite waard is om een website te maken met Wix.

Wix is een onlineportaal waarmee u gemakkelijk en zonder veel kennis een perfecte website kant-en-klaar kunt maken: een kant-en-klare site met een innovatief en aantrekkelijk ontwerp om meteen een groot aantal gebruikers aan te trekken.

Waarom hebben we gekozen voor Wix? In de eerste plaats omdat het zo gemakkelijk te gebruiken is: je hoeft geen programmeertaal te kennen, je sleept gewoon voorgedefinieerde en vooraf ingestelde objecten zoals widgets, apps en functies, om je nieuwe blog of website op te zetten.

Heldere kleuren, moderne formulieren en eenvoudig beheer hebben van Wix het meest gebruikte portaal ter wereld gemaakt voor het maken van websites: particuliere gebruikers, maar ook kleine bedrijven zoals restaurants of fotostudio's, freelancers of eenvoudige liefhebbers van een of ander onderwerp.

Wix heeft wereldwijd meer dan 60 miljoen gebruikers. Het Wix portaal biedt verschillende oplossingen, afhankelijk van het gebruik dat we zullen maken van onze site: het min of meer varieert van het aanbod van een gratis site tot een abonnement van 24 euro per maand, uiteraard met verschillende kenmerken: domeinnaam, toegewijde technische bijstand, premium en commerciële plannen, applicaties verbonden met de site en nog veel meer dus van invloed op de uiteindelijke prijs.

Om te beginnen, het beste abonnement is die voor 8 euro per maand, omdat er geen reclame op de site, het kan ondersteunen enkele duizenden bezoeken tegelijk en het geeft u de mogelijkheid om uw eigen domein (in plaats van een gratis domein: domeinnaam.wixsite.com ).

Wix is een winnende oplossing, niet alleen omdat het zeer gemakkelijk te gebruiken en betaalbaar is voor iedereen, maar ook omdat het een indrukwekkend ontwerp biedt, de mogelijkheid om animaties in te voegen en vele toepassingen die beschikbaar zijn op de App Market.

Het is ook geoptimaliseerd voor alle soorten media. Dus als je een website wilt maken, maar geen computervaardigheden hebt, is Wix de beste oplossing. Probeer het om het te geloven.

3. Snel geld verdienen met Facebook

De populariteit van Facebook, een sociaal netwerk met meer dan 2 miljard leden, kan gemakkelijk worden uitgebuit om online geld te verdienen vanuit huis.

De meest populaire methoden om online geld te verdienen met Facebook zijn affiliate marketing, het verkopen van infoproducten en het publiceren van gesponsorde berichten.

Vooral affiliate marketing is een zeer goede methode, maar dan moet onze Facebook-pagina natuurlijk wel veel contacten hebben en hen in de door ons gekozen richting kunnen sturen.

Hoe werkt het? Het is heel eenvoudig: wij moeten ons aansluiten bij een affiliatieprogramma of -netwerk en de beste aanbiedingen op onze pagina publiceren (inclusief een link) zodat ons publiek een aankoop doet via de link die wij hebben voorgesteld.

Wij verdienen een percentage van de waarde van het verkochte product.

Vooral als we te maken hebben met een product of een niche-onderwerp, is het niet moeilijk om een grote aanhang op Facebook te hebben en geld te verdienen via affiliaties, misschien door rechtstreeks in contact te komen met bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers om zich bekend te maken.

Het gaat erom veel contacten te hebben, duizenden "vind-ik-leuks" en een goede reputatie.

Een andere mogelijkheid is sponsoring. We kunnen reclame maken voor bekende merken op onze fanpagina en krijgen daar een beloning voor terug. Om met bedrijven in contact te komen, kunnen wij dat zelf doen of ons abonneren op speciale platforms zoals Publisuites of Coobis.

Maar laten we ter zake komen: hoeveel geld kun je verdienen met een Facebook-pagina? Het antwoord is niet eenvoudig, want het rendement is uiteraard zeer variabel, variërend van enkele tientallen euro's tot duizenden euro's per maand.

Ter indicatie: een pagina met 200-300 duizend fans kan gemakkelijk een goed voltijds salaris vervangen.

In ieder geval moeten we niet denken dat het rendement met dit online verdieninstrument onmiddellijk is: om een pagina op te zetten met veel contacten en een goede reputatie op te bouwen, zal het een tijdje duren, zelfs maanden of jaren, maar als we elke dag goed werk leveren, zullen we zeker worden terugbetaald voor onze investering van tijd en ideeën.

4. Snel geld verdienen met Instagram-account

Het concept is heel eenvoudig en werkt min of meer als volgt: hoe meer actieve volgers, hoe meer geld.

Het is mogelijk om dit doel te bereiken, als je nog niet beroemd bent, door interessante inhoud te publiceren, en zodra we een aanzienlijk aantal actieve volgers hebben verzameld (een aantal dat moeilijk te kwantificeren is, het hangt af van de referentiesector) kunnen we geld verdienen door gesponsorde berichten van bepaalde merken te delen, met affiliate programma's, door zelf een product of dienst te verkopen, of rechtstreeks met onze foto's.

De eerste stap is dus influencer worden, d.w.z. een persoon met een sterke reputatie op een bepaald gebied, en van daaruit wachten tot een of ander merk contact opneemt of het zelf doen.

Er zijn webplatforms die speciaal zijn opgericht om bedrijven en influencers met elkaar in contact te brengen, en evenzo gerichte hashtags voor dergelijke reclame. Publisuites is een van hen.

Het beste advies is om er gepassioneerd over te zijn, want dat is wat contacten zal aantrekken.

5. Thuis snel geld verdienen met online sportweddenschappen

Wie van ons heeft niet wel eens de uitslag van een wedstrijd of competitie geraden?

In de loop van een kampioenschap lijken bepaalde resultaten voor de hand te liggen, ze zijn banaal, maar niet ieder van ons heeft eraan gedacht om dit in zijn voordeel te gebruiken, door te proberen online geld te verdienen met weddenschappen op sportevenementen.

We kunnen en mogen het niet beschouwen als een echte baan, maar met een beetje studie en zorg, en vergezeld van geluk, kunnen we wat geld winnen gewoon zittend in de leunstoel, met onze PC / smartphone.

We mogen niet vergeten dat je door in te zetten ook kunt verliezen, het is geen veilig systeem!

U hoeft zich alleen maar aan te melden bij een van de vele online wedportalen, een rekening te openen en het sportevenement te kiezen waarvan u denkt dat u het makkelijkst kunt winnen.

De weddenschappen voor elke sport en elk evenement zijn talrijk, en de kansen verschillen van portaal tot portaal, maar één ding is zeker: we moeten nooit tegen ons favoriete team of atleet spelen.

Laten we ons beperken tot het analyseren van de tendens van het kampioenschap, de winstkansen en de statistieken, een zorgvuldige en objectieve analyse maken en misschien beginnen met het inzetten van kleine bedragen, zonder te overdrijven.

Het kijken naar het sportevenement zal nog opwindender zijn, en misschien houden we wel een extra winst over om te investeren of uit te geven zoals we willen.

In dit soort zaken speelt het geluk natuurlijk een fundamentele rol, ja zelfs de belangrijkste, maar zoals men zegt, het geluk is voor de stoutmoedigen: als we niet spelen, hebben we geen kans om te winnen.

6. Snel geld verdienen met Affiliate Marketing

Het klinkt misschien als een woord dat duistere en mysterieuze kringen oproept, maar affiliate marketing is een zeer nuttig en meritocratisch instrument als we besloten hebben geld te verdienen.

De markt op dit gebied is zeer groot en biedt ons de mogelijkheid om onze vaardigheden op vele manieren in te zetten.

In feite gaat het om promotiecampagnes op basis van de hoeveelheid webverkeer die wij gaan genereren om dit economisch te exploiteren, waarbij wij partner worden van een bedrijf dat producten verkoopt en de populariteit van onze kanalen gebruikt voor reclame.

In dit geval verdienen wij geld vanuit ons eigen huis, bijvoorbeeld voor elke conversie die een gebruiker via ons kanaal doet.

Om de zaken te vereenvoudigen, nemen we een praktisch voorbeeld: we hebben een YouTube-kanaal of een Facebook-pagina met een grote aanhang - we hebben het over duizenden likes - en we sluiten ons aan bij een bedrijf dat schoenen verkoopt.

In onze inhoud zullen wij (door het plaatsen van een link) de reclame van de schoenen van dit bedrijf invoegen, en voor elke verkregen conversie, dus voor elk paar schoenen dat (via die link) via ons kanaal wordt verkocht, zullen wij een percentage krijgen.

Om met affiliaties te werken, hoeft u alleen maar te kijken naar de aanbiedingen die beschikbaar zijn in de verschillende netwerken in de sector (Tradetracker, Awin, Tradedoubler...), of u te wenden tot bedrijven die werken met directe affiliatieprogramma's, bijvoorbeeld Amazon Affiliates.

Maar wees voorzichtig met de voorwaarden van het affiliatiecontract, betalingsmethodes en -tijden, commissies en uiteraard het type product dat je gaat sponsoren: elk netwerk heeft zijn eigen beleid hierover.

Elk netwerk heeft zijn eigen beleid terzake. Ten slotte zijn er verschillende affiliatie-aanbiedingen: we kunnen een financiële vergoeding krijgen voor elke succesvolle verkoop, voor elke registratie door de gebruiker, enzovoort...

Om goede resultaten te bereiken, moeten wij een kanaal beheren dat door een zeer groot aantal gebruikers wordt gevolgd. De drie beste kanalen om met affiliation te werken zijn YouTube, een website of een Facebookpagina.

Hoeveel kunnen we verdienen met affiliaties? Het hangt af van hoe goed we zijn, van onze aanhang en van het werk dat we elke dag moeten doen.

Het varieert van een paar dozijn euro per maand tot een paar duizend. Het hangt allemaal van ons af.

7. Snel geld verdienen - Roulette

Gokken kan zeker een zeer snelle manier zijn om zelfs grote sommen geld te verdienen, maar zoals alle sluiproutes kan het ook zeer riskant zijn.

Roulette is een favoriet spel voor professionele gokkers, omdat je zelf kunt kiezen hoeveel je speelt en hoe je het speelt (je hebt een grote verscheidenheid aan inzetten).

Tenslotte zijn er vele wetenschappelijke manieren om een traag maar zeker nest-ei veilig te stellen, en één daarvan is om op rood en zwart te wedden, waarbij u uw inzet verdubbelt voor elke keer dat u een kleur mist, en na elke winst opnieuw begint. Dit heet Martingale.

Bijvoorbeeld: we zetten 1 in op zwart, rood komt op; 2 op zwart, rood komt op; 4 op zwart, zwart komt op: we hebben 8 gewonnen door 7 te spelen.

Op deze manier, als het mogelijk was om oneindig in te zetten, zouden we zeker winnen op de lange termijn, maar online casino's hebben een vaste maximum limiet voor inzetten, waardoor je je inzet niet kunt verdubbelen als deze al te hoog is.

Bovendien zou je geluk kunnen hebben als de flush waar je niet op inzette meerdere keren achter elkaar voorkomt.

Als je geïnteresseerd bent in Roulette, neem dan een kijkje in mijn boek door hier te klikken.

8. Thuis verdienen met online Trading

Online handel wordt tegenwoordig beschouwd als een van de beste manieren om online geld te verdienen, omdat het gemakkelijk te gebruiken en betaalbaar is.

Wij kunnen grote sommen geld beleggen of slechts een paar centen, op zoek gaan naar beleggingen op lange termijn of andere die riskanter zijn, maar met een veel hogere inzet.

Wilt u investeren in financiële markten of cryptocurrencies en direct beginnen met geld verdienen met online trading?

Het is heel gemakkelijk om te beleggen, ga gewoon naar een website zoals eToro en bekijk de eindeloze mogelijkheden die de markt biedt. Kies het aandeel dat ons past en zet het bedrag in dat we willen.

Als wij niet weten waarin te beleggen, kunnen wij aan copytrading doen, d.w.z. de beleggingen kopiëren van andere Handelaren die in de loop der tijd een zeker prestige hebben verworven.

Beleggen is heel eenvoudig, maar verdienen is niet zo eenvoudig!

In feite zullen wij op den duur het verloop van de voorraden moeten bestuderen, betrouwbare informatie moeten zoeken en ons de weg naar het succes moeten openen, waarbij wij voorzichtig moeten zijn, want op dit gebied is het mogelijk zowel te winnen als te verliezen; vooral moeten wij ons niet overgeven voor de eerste moeilijkheden.

9. Verdien gratis Bitcoin op het

Laten we bij het begin beginnen: Bitcoin is de bekendste virtuele valuta ter wereld, en daarom is het ook de veiligste en meest betrouwbare.

De waarde ervan is variabel, omdat het zeer sterke marktschommelingen kent, maar de laatste jaren is het sterk gestegen, wat veel mensen die erop wedden heeft verrijkt.

En het is op dit punt dat we ons afvragen: hoe kunnen we gratis Bitcoin verdienen?

We beginnen met het openen van een virtuele portemonnee op een van de meest populaire bitcoin wallets, zoals Coinbase.

Hier slaan we onze cryptocurrencies op, wat in een mum van tijd online kan en waarvan we in sommige gevallen fracties Bitcoin ontvangen als welkomstbonus.

Op dit punt kunnen we ook overgaan tot het kopen van Bitcoin - of fracties daarvan - als investering, of we kunnen besluiten te investeren in de Bitcoin-aandelenmarkt, waarbij we wedden op de stijging of daling van de waarde van de virtuele valuta.

Niet iedereen weet echter, en hier komen we tot de kern van de zaak, dat er websites zijn, Faucets genaamd, die elke dag fracties Bitcoin weggeven, in ruil voor bepaalde handelingen die we moeten verrichten, bijvoorbeeld het bekijken van reclamevideo's, het invoeren van bepaalde webpagina's, het spelen van videospelletjes en andere kleine activiteiten die ons een beetje tijd kosten in ruil voor een vast inkomen.

Deze pagina's die we gaan bezoeken staan meestal vol met advertenties, en leveren dus geld op voor degenen die ze maken, en ten tweede bitcoins voor ons die ze bezoeken.

De meest bekende kranen zijn:

Freebitcoin
Adbtc
Btcclicks

10. Geld verdienen met onze smartphone

De smartphone is een onmisbaar voorwerp geworden waar we zelden afstand van doen, omdat hij een groot deel van ons leven en onze sociale relaties samenbalt in een paar gram technologie.

Wij gebruiken ze om naar muziek te luisteren, informatie te krijgen, te spelen en plezier te maken, te reizen, te winkelen en te communiceren met de buitenwereld; soms zelfs om de airconditioning of de wasmachine aan te zetten.

Waarom zou je dan niet ook je smartphone gebruiken om geld te verdienen op het internet?

Nee, het is geen grap of een provocatie: het is mogelijk om geld te verdienen met je smartphone.

Ik ben een expert. Als je meer wilt weten, klik hier.

11. Tester worden

Een van de gemakkelijkste manieren om online geld te verdienen, en een die iedereen zich kan veroorloven, is om producttester te worden, d.w.z. een consument die producten of diensten voor bedrijven test.

Het klinkt te gemakkelijk: een bedrijf geeft je een product en betaalt je om het te gebruiken!

Bedrijven geven veel geld uit aan marketing, d.w.z. om te begrijpen wat consumenten lekker vinden en hoe, wanneer en waarom zij bepaalde producten gebruiken.

Maar op deze manier kunnen zij echt marktonderzoek in het veld verrichten, en als je erover nadenkt, voor heel weinig geld.

In principe zijn er twee manieren om als tester te werken: bij de eerste ontvangen we gratis producten van een bedrijf en geven we in ruil daarvoor een mening over het geteste product; bij de tweede testen we een applicatie of een site en krijgen we betaald als we een bug vinden en rapporteren.

12. Freelance schrijven

Een zeer populaire baan op het web is freelance schrijven.

Er zijn veel sites op het web, bijvoorbeeld Fiverr, die als tussenpersoon fungeren tussen schrijvers en bedrijven die artikelen nodig hebben.

Op deze sites kunnen we een profiel aanmaken en ons aanbieden als schrijver of copywriter, een prijs invullen afhankelijk van het aantal woorden en de leveringstijd, en we zullen rechtstreeks worden gecontacteerd door de opdrachtgevers van het werk.

Wij ontvangen instructies voor de inhoud en de vorm van het artikel, kunnen onderhandelen over de prijs en andere details, totdat wij tot een akkoord komen en onze vingers aan het toetsenbord beginnen te krijgen.

Aan het eind van de maand kunnen we ons tevreden voelen en een salaris of een leuk extra zakcentje mee naar huis nemen.

13. Geld verdienen als vertaler

De taak van vertaler is nu naar het web verhuisd. Dankzij een aantal gespecialiseerde freelance websites kunnen wij vanuit huis geld verdienen door onze diensten aan te bieden aan mensen of bedrijven die langere of kortere teksten moeten vertalen.

Het enige wat we hoeven te doen is een profiel aanmaken op een van deze sites en ons voor te stellen als vertaler van de ene taal naar de andere.

Als we over dergelijke vaardigheden beschikken, is dat een niet te onderschatten job, want in de geglobaliseerde wereld van vandaag is de vraag naar vertalers zeer groot. De twee beste marktplaatsen voor vertalers zijn: Fiverr en Technicis groep.

14. Freelancer fotograaf worden

Een van de beste manieren om online geld te verdienen, is echter om van onze passie een echte baan te maken.

Hoe? Niets is eenvoudiger: als we bijvoorbeeld een passie voor fotografie hebben, kunnen we freelance fotograaf worden en onze foto's verkopen op een van de vele portaalsites die deze dienst aanbieden, waardoor fotografen in contact komen met iedereen die beelden nodig heeft, van grote bedrijven tot het kleinste communicatiebureau.

Met het internet, en vooral met de reclame op sociale netwerken, zijn beelden erg populair geworden: we kunnen ons wagen aan alledaagse voorwerpen of landschappen, een nichesector benaderen om ons te specialiseren, of doorgaan met de opnamen waar we het meest gepassioneerd over zijn: de mogelijkheden zijn eindeloos.

15. Online geld verdienen met Youtube

Youtuber zijn is tegenwoordig een echte baan.

Het is niet zomaar een suggestie, noch een manier om je salaris aan te vullen met wat extra geld: voor veel mensen is het nu een vaste baan, en voor sommigen is het een springplank geworden naar succes en een duizelingwekkende bankrekening.

Soms heb je geen bijzondere bekwaamheid nodig, je moet gewoon een aardig, grappig persoon zijn, en dat is het.

Maar laten we eens in detail bekijken hoe je met Youtube aan de slag gaat.

Laten we bij het begin beginnen: Youtube heeft een schrikbarend aantal dagelijkse gebruikers over de hele wereld, de meest bekende lokale youtubers komen aan 30 miljoen abonnees op hun kanaal, een cijfer dat we kunnen kwantificeren in een paar miljoen euro per jaar aan inkomsten.

Aan de andere kant is het ook waar dat de meeste youtubers geen duizend euro verdienen.

We kunnen ruwweg rekenen op een inkomen van 1,50 euro voor elke 1.000 views, plus inkomsten uit eventuele reclameovereenkomsten die we hebben.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig: we moeten een YouTube-kanaal maken en onze video's uploaden, een groot aantal views bereiken en Google om een partnerschap vragen via de advertentiedienst van de Amerikaanse reus, Google AdSense.

Op die manier zetten we de standpunten om in geld.

Uiteraard moeten we ons houden aan bepaalde wettelijke regels, zoals de eerbiediging van het auteursrecht en het fatsoen van de geüploade video's, samen met andere beginselen die door het gezond verstand worden ingegeven: de kwaliteit van de video's is erg belangrijk, maar we hebben geen dure apparatuur nodig, alleen een Full HD-videocamera en een triviale videobewerkingssoftware, misschien samen met een goede microfoon om audio op te nemen, en eventueel een mixer.

Kies een leuke, gemakkelijk te onthouden bijnaam en begin met inhoud waar we ons competitief bij voelen, door relevante titels voor onze video's in te voegen.

De youtubers die succes hebben gehad, hebben niet altijd originele inhoud voorgesteld, de meesten van hen hadden geen technische of specifieke vaardigheden, vaak kan toeval of geluk het verschil maken tussen succes en onverschilligheid.

In ieder geval, als we dit pad gaan bewandelen en een succesvolle youtuber worden, of als we gewoon in ons hoofd stoppen om van huis uit online te verdienen, zullen inzet en passie ons, misschien op de lange termijn, zeker positieve resultaten brengen.

Laten we dus aan de slag gaan en vooral plezier beleven aan wat we doen: enthousiasme werkt aanstekelijk!

16. Een ebook verkopen

Het schrijven, publiceren en verkopen van een ebook kan een manier zijn - en voor sommige succesvolle schrijvers is het een manier geweest - om hun talent een kans te geven: een kans die de traditionele uitgeverswereld de meesten van ons vandaag niet kan bieden, om een hele reeks redenen die we hier niet zullen opsommen.

Juist daarom zijn er gespecialiseerde portaalsites die aspirant-schrijvers de mogelijkheid bieden een ebook te publiceren en online te verkopen.

Wij hebben het bijvoorbeeld over Amazon, maar er zijn vele anderen.

Het zijn echte marktplaatsen - zoals de etalage en de schappen van een fysieke boekwinkel - en bieden de mogelijkheid om elk detail van uw boek te verzorgen, of het nu gaat om fictie, biografieën, handleidingen of non-fictie.

Wij kunnen beslissen over de prijs, de omslag, of wij de lezers een voorvertoning geven, de opmaak van de tekst en vele andere dingen.

Naast de voldoening om te zien dat uw werk voor iedereen beschikbaar is en de spanning om elke dag het aantal gekochte exemplaren te zien, krijgt u een goed percentage voor elk verkocht exemplaar.

Het uitgeven van een ebook kost bijna niets, maar het kan veel voldoening geven.

Waarom probeer je het niet eens?

Laten we die romans uit de la halen en ze een kans geven.

17. Verkoop van productinformatie

Het verkopen van productinformatie op het web is heel eenvoudig en stelt ons in staat geld te verdienen zonder technische computervaardigheden te hebben.

Hoe? Laten we het samen bekijken.

Productinformatie is nu een van de meest winstgevende manieren om online geld te verdienen, omdat de wereld van de informatie en vooral van de opleiding zich al lang naar het web heeft verplaatst.

Laten we aannemen dat we iets willen leren, misschien iets dat we nodig hebben voor ons werk.

Het eerste wat we doen is online kijken, een paar artikelen lezen op gespecialiseerde sites of blogs, onze interesse ontwikkelen en... uiteindelijk een boek kopen of misschien een videocursus om het onderwerp uit te diepen.

In feite is een infoproduct niets meer dan een online product dat alle informatie bevat die je nodig hebt om iets te leren, met andere woorden een gespecialiseerde gids.

Om productinformatie op het internet te verkopen en 24 uur per dag, 365 dagen per jaar thuis geld te verdienen, is het niet alleen belangrijk om een goed gemaakte gids te maken, maar ook om een echt marketingprogramma op te zetten met ad hoc campagnes om contacten aan te trekken en ze van potentiële klanten om te zetten in conversies.

De beste strategie om onze productinformatie online te verkopen is nichemarkten te analyseren en een onderwerp te kiezen waarin wij ons deskundig voelen, maar soms beschikken wij niet over dergelijke specifieke vaardigheden, zodat wij zullen moeten terugvallen op affiliatie, d.w.z. het vinden van productinformatie van andere mensen of bedrijven en ons beperken tot de commerciële kant, d.w.z. de verkoop ervan, waarbij wij een commissie en extra inkomen verdienen voor elke conversie die wij weten te realiseren.

Laten we een beetje onderzoek doen op het web en kijken wat de populairste onderwerpen zijn, het resultaat zal verrassend zijn en misschien vinden we wel een onderwerp waar we veel verstand van hebben: de mogelijkheden zijn eindeloos, van tuinieren tot doe-het-zelf, van professionele expertise tot het beheer van huis en kinderen.

We kunnen een audiobestand maken, een ebook, een videocursus en nog veel meer. Laten we ons in de schoenen van onze potentiële klant verplaatsen en aan de slag gaan.

Met een goede productinfo beginnen we onmiddellijk geld te verdienen.

18. Open een eCommerce

De toekomst van de handel is al online.

Buurtwinkels sluiten hun deuren, zelfs grote winkelketens hebben het moeilijk, allemaal omdat de traditionele winkels die we gewend waren te zien, naar het web zijn verhuisd.

Geen huur of kosten voor nutsvoorzieningen, geen opslag, gemakkelijker te vinden producten en de mogelijkheid om overal en op elk moment te winkelen. Dit is de kracht van webhandel.

Vandaag de dag heb je geen technische vaardigheden nodig om een online winkel te openen, want met het internet kunnen we ook portalen vinden om met groot gemak onze eigen winkel op te zetten.

Alles is geautomatiseerd, alles wat je nodig hebt is een beetje esthetische smaak en de wens om mee te doen.

Wix is het meest bekende portaal voor het bouwen van uw eigen website in een paar eenvoudige stappen en tegen een zeer lage prijs.

Waarom probeert u nu niet eens een online winkel te maken met Wix?

19. Geld verdienen vanuit huis met dropshipping

Niet iedereen is bekend met dropshipping, een nieuwe verkoopmethode die ingang heeft gevonden op het web.

In een notendop, met dropshipping, kunnen we de producten die we willen verkopen zonder ze eerst te moeten kopen, dus er zijn geen kosten en geen ondernemersrisico.

Dropshipping is in feite een bedrijfsmodel dat ons in staat stelt alle producten die we willen online te verkopen zonder alle vervelende en kostbare formaliteiten van de traditionele handel te moeten vervullen: geen aankopen, geen magazijn, geen bedrijfsrisico's of kosten in verband met fysieke ruimte, verzending en opslag van producten.

In feite hoeven we met dropshipping alleen maar in zee te gaan met een leverancier en in zijn plaats producten of diensten te verkopen.

Bovendien zorgt de producent zelf voor de productie- en opslagfase, alsmede voor de verzending naar het huis van de klant.

Als wij bijvoorbeeld een T-shirt willen verkopen dat 10 euro kost en wij een winst van 12 euro willen, moeten wij het verkopen tegen een prijs van 22 euro.

Alleen in het geval van een verkoop zouden wij 10 euro moeten betalen aan de leverancier, die de productie, opslag en verzending van het T-shirt voor zijn rekening zou nemen.

Wij zullen alleen de prijs van het product bepalen en het verkopen.

Op dit punt hoeven wij alleen nog maar de leverancier te vinden, een website op te zetten of een e-commerce site te gebruiken, en te beginnen met de verkoop van de producten die wij hebben gekozen.

Zoals gezegd hebben wij niet alleen praktisch geen bedrijfskosten voor onze winkel, maar kunnen wij ook overal en altijd werken, en tenzij wij uitbreiden, hebben wij geen werknemers of kantoor nodig.

Alles wat we vandaag nodig hebben is een computer en een internetverbinding om om het even welk product te verkopen.

Een beetje kennis van marketing kan geen kwaad, maar uiteindelijk investeren we onze tijd: het is het risico waard, vindt u niet!

OVER DE AUTEUR

Autor

Alessio Parrino

Alessio Parrino is een expert in online marketing en heeft reeds talrijke projecten opgebouwd waarin hij zijn kennis heeft bewezen. In deze blog kunt u meer te weten komen over zijn expertise.

Hoe ik erin slaagde geld te verdienen met de smartphone...

...en hoe je mijn strategieën uit mijn e-Book kunt kopiëren!

Snel geld verdienen met je telefoon

© Smartphone-Cash-Formule